Hopp til innhold

EULAR 2018 i Amsterdam

EULAR, den europeiske konferansen om revmatologiske lidelser, finner sted på RAI konferansesenter like uten for Amsterdam.

Tekst og foto: Hans Westerheim

Konferansen dekker alle typer revmatologiske lidelser. Konferansen samler i år 14.000 delegater, deriblant medisinske fagpersoner, legemiddelfirma, forskningsinstitusjoner, pasientorganisasjoner og andre interesserte.

Bekhterev Norge har god tradisjon med å delta på EULAR for å samle informasjon om nyheter innen forskning og behandling av også ankyloserende spondylitt.

Konferansen ble åpnet av EULARs president.

Han trakk frem engasjementet EULAR har innen ulike områder knyttet til revmatologiske lidelser. Dette ble understreket når de ulike «awards» ble utdelt, til medisinstudenter, praktiserende leger, forskere og andre samarbeidspartnere. EULAR står blant annet bak en egen skole innen revmatologi.